Lid worden volleybal Mannen

Het lidmaatschap van GOUD Volleybal Mannen loopt van 1 september tot en met 31 augustus en wordt daarna stilzwijgend verlengd voor een jaar, tenzij je uiterlijk 1 juli schriftelijk laat weten dat je het lidmaatschap wilt beëindigen.
De contributie bedraagt € 110,00 per jaar. Word je in de loop van het seizoen lid , dan betaal je naar rato van het aantal resterende maanden. Deelname aan de competitie en toernooien is niet bij de contributie inbegrepen.
Klik hier om het inschrijfformulier te downloaden.

GOUD Volleybal Mannen kent ook nog een lidmaatschap voor leden die meer dan 30 kilometer van Groningen wonen. Met dit lidmaatschap kan je 1x per 2 weken komen trainen. De contributie voor dit lidmaatschap bedraagt dan € 55,00 per jaar. Ook hierbij geldt natuurlijk, als je in de loop van het jaar lid wordt , de contributie naar rato van het resterende aantal maanden zal worden berekend. Deelname aan de competitie en toernooien is niet bij de contributie inbegrepen.

Kosten voor de Benelux Homocompetitie bedragen meestal zo rond de € 25,00 per seizoen. De kosten voor een toernooi variëren zo tussen de € 30,00 en € 55,00.

Contact

Heb je nog vragen, wil je meer info of afspreken om een keer mee te trainen? Neem dan telefonisch contact op met Jouke (050) 54 13 412. Mailen kan ook naar volleybalmannen@goudgroningen.nl

Info trainingen Info wedstrijden Home