Eulevoto

Al 30 jaar komen tijdens het Paasweekeinde lesbische vrouwen uit heel Europa bij elkaar om volleybal te spelen. Het begon in 1989 in Berlijn en daarna namen steden in heel Europa het stokje over: Parijs, Londen, Warschau, Leuven, Barcelona, Amsterdam, Reykjavik en ja, ook Groningen organiseerde in 2010 het fameuze toernooi. Dat was een zeer geslaagd paasweekend waar we nog steeds met heel veel plezier op terugkijken.

Eulevoto 2019 in Groningen

Van 19 tot en met 22 april 2019 vindt in Groningen het 31e European Lesbian Volleybal Tournament plaats. Zo’n 150 volleybalsters uit heel Europa komen dan naar Groningen om hier te sporten elkaar te ontmoeten en te feesten. En ja, het is elk jaar weer één groot feest.
Wij, vrouwen van GOUD volleybal, zijn vanaf september al druk bezig met de organisatie van het toernooi. We zouden graag willen dat het evenement niet alleen een feest wordt voor de volleybalsters maar voor heel lesbo-minnend Groningen en omstreken. Je bent dan ook van harte welkom om te komen kijken tijdens het sporten of om mee te feesten.

Feest 21 april

Het slotfeest van het toernooi is op zondagavond 21 april van 21.00 -02.00 in het Platformtheater aan het Boterdiep in Groningen. Er zijn gratis hapjes en DJ Dagmar zorgt voor swingende muziek. Kaartjes a €12,50 kun je reserveren door een e-mail met je naam te sturen naar eulevoto2019@gmail.com. Aan de deur kosten de kaartjes 15 euro per stuk en kun je alleen contant en gepast betalen.

Het feest is

Vrouwenvolleybal Home Eulevoto