Mannenvolleybal

Sportiviteit en gezelligheid

Welkom bij het mannenvolleybal van Goud Groningen, de sportvereniging voor LHBTIQ+ voor Groningen en omstreken. Iedereen is bij ons welkom! Jong of oud, beginner of gevorderd, homo of niet. Wij bieden sportiviteit en gezelligheid en de mogelijkheid om nieuwe mensen te leren kennen.

Training

Wij trainen elke woensdagavond van 20.00 tot 21.30 uur van september tot en met juni, behalve tijdens schoolvakanties. Een van de leden verzorgt de training, waarbij we rekening houden met het niveau en de ontwikkeling van de spelers. En natuurlijk spelen we een sportieve onderlinge wedstrijd. We trainen in de sporthal aan de Chopinlaan 2-A in Groningen-Zuid.

Wedstrijden en toernooien

Goud Groningen speelt met een mannenvolleybalteam mee in de homocompetitie voor wie dat wil. De homocompetitie bestaat uit zes speeldagen per jaar op een zondag in sportcentrum Olympos in Utrecht. Teams uit Nederland, België en Duitsland doen hieraan mee, in een sportieve en gezellige sfeer. Op een competitiedag speelt een team een aantal wedstrijden. Er zijn 3 verschillende niveaus, het mannenvolleybalteam speelt op C/B-niveau.

Naast wedstrijden zijn er in Nederland en Europa diverse LHBTIQ+-toernooien, waar je aan mee kunt doen voor de eer en voor de gezelligheid. Als daarvoor voldoende belangstelling is, schrijven we een team in, of doet een aantal van ons mee met een gelegenheidsteam.

Lid worden

Het lidmaatschap kost € 110,- per jaar. Het jaar loopt van september tot en met augustus. Nieuwe leden zijn het hele jaar door welkom, je betaalt dan naar het deel van de trainingen dat je nog kunt volgen. Deelname aan de homocompetitie of toernooien is niet inbegrepen bij het lidmaatschap.

Kom eens proberen

Kom eens proberen! Je bent van harte welkom om vrijblijvend te kijken of Goud Groningen wat voor je is, en je mag twee keer gratis komen meetrainen. Mail of bel ons voor een afspraak. Ook voor andere vragen kun je op deze manier contact met ons opnemen.

Contact en locatie sporthal

E: volleybalmannen@goudgroningen.nl
T: 050 54 13 412 (Jouke)